Sofias Scale Up 2022 – Δυνατό παρών για τo PaloΑnalytics & Astroturfing

Στις 7–9 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε το SCALE UP 2022, στο Grand Hotel Sofia στη Βουλγαρία. Εταιρείες τεχνολογίας απ’ όλο τον κόσμο, Οργανισμοί Υποστήριξης Επιχειρήσεων και Οργανισμοί Διαχείρισης Χρηματοδοτήσεων, συναντήθηκαν στη Σόφια, με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση για τις διαθέσιμες δράσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για  την περίοδο 2022-2027, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Μέσα από συνεδρίες ολομέλειας, ενημερωτικά εργαστήρια και οι στοχευμένες συναντήσεις 1:1, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία απόκτησης νέας γνώσης  και καινούργιων  επιχειρηματικών επαφών.

Δυναμικό παρών και για την τεχνολογία της PaloServices, με την εκπροσώπηση της απο τον CEO & ΓΓ του ΣΕΚΕΕ, Παναγιώτη Τσαντίλα. Ο κ. Παναγιώτης Τσαντίλας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει και προωθήσει τα καινοτόμα εργαλεία PaloAnalytics & Astroturfing όντας η πρώτη ελληνική εταιρία που δημιούργησε αλγόριθμους και μοντέλα ΑΙ για την ανάλυση κειμένων στην ελληνική γλώσσα και την ανίχνευση δικτύων προπαγάνδας εντός του ψηφιακού οικοσυστήματος. “Η νέα πλατφόρμα PaloAnaytics αναπτύσσεται με σκοπό να προσφέρει πλήρη παρακολούθηση και ανάλυση των αναφορών, τόσο σε Social Media όσο στα παραδοσιακά ειδησεογραφικά sites και blogs, ενώ παράλληλα θα συνθέτει μια ομογενοποιημένη εικόνα για όλες τις χώρες και αγορές ενδιαφέροντος σε ένα ενιαίο, αγγλόφωνο περιβάλλον” δηλώνει ο CEO της PaloServices, Παναγιώτης Τσαντίλας.

Οι βασικοί στόχοι του έργου PaloAnalytics οριοθετούνται στη συνέχεια:

  • Να φέρει σε συνεργασία ερευνητικές ομάδες που δραστηριοποιούνται σε θέματα εξόρυξης γνώσης από κείμενα από τον παγκόσμιο ιστό και τα κοινωνικά δίκτυα, μεμονωμένους ερευνητές με μεγάλη εμπειρία στα θέματα αυτά αλλά και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό αναπτύσσοντας ανταγωνιστικά προϊόντα στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.
  • Να ενισχύσει την έρευνα, την επιστημονική καινοτομία και την τεχνολογική ανάπτυξη θέτοντας νέες προκλήσεις κλιμάκωσης, πολυγλωσσικότητας, σημασιολογίας στις υπάρχουσες λύσεις.
  • Να συνδέσει την έρευνα με την αγορά και την παγκόσμια οικονομία.
  • Να εναρμονιστεί με την εθνική στρατηγική για την έρευνα και την καινοτομία, αναδεικνύοντας την έξυπνη εξειδίκευση της επιχειρηματικότητας σε εθνικό επίπεδο και δημιουργώντας ευκαιρίες επέκτασης σε διεθνές επίπεδο.

Todor Mitov, Project Manager DTI, Bulgaria;
Giuseppe Rossi, Project Manager for Green Home, Italy;
Marina Blagojevic, Project Manager for ICT, Serbia;
Krasimira Shindarova, Project ManagerBulgarian ICT Cluster;
Panayiotis Tsantilas, CEO Paloservices;

Panayiotis Tsantilas, CEO Paloservices;

Δείτε περισσότερα σχετικά με την καινοτομία της PaloServices εδώ.