Η PaloServices & το PaloAnalytics στα «Ποσειδώνια 2022»

Απο την Δευτέρα 6/6 ως και την Παρασκευή 10/6 το Athens Metropolitan Expo, έγινε πόλος έλξης επαγγελματιών της ναυτιλίας απ’ όλο τον κόσμο αφού φιλοξένησε τη διεθνή έκθεση, «Ποσειδώνια 2022».

Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό, στο περίπτερο του Συνδέσμου Εταιρειών Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), τέσσερις ελληνικές startup παρουσίασαν τις καινοτόμες λύσεις τους στον ναυτιλιακό κλάδο. Ανάμεσά τους και η PaloServices, μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που προσφέρει υπηρεσίες Web & Social Intelligence σε επικοινωνιολόγους, marketers και στελέχη των social media, που παρουσίασε ανάμεσα σε άλλα και το νέο και καινοτόμο εργαλείο PaloAnalytics, για την πλήρη παρακολούθηση και ανάλυση των αναφορών, τόσο σε Social Media όσο στα παραδοσιακά ειδησεογραφικά sites και blogs. Το περίπτερο του ΣΕΚΕΕ και την PaloServices επισκέφτηκε ο Υπουργός Ιωάννης Πλακιωτάκης με τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη.

Η PaloServices με το καινοτόμο εργαλείο της PaloAnalytics, τη συνδρομητική πλατφόρμα ανάλυσης μεγάλου αριθμού διαδικτυακών αναφορών, εύρεσης insights και επιχειρηματικών ευκαιριών σε πολυγλωσσικό περιβάλλον. “Η νέα πλατφόρμα PaloAnaytics αναπτύσσεται με σκοπό να προσφέρει πλήρη παρακολούθηση και ανάλυση των αναφορών, τόσο σε Social Media όσο στα παραδοσιακά ειδησεογραφικά sites και blogs, ενώ παράλληλα θα συνθέτει μια ομογενοποιημένη εικόνα για όλες τις χώρες και αγορές ενδιαφέροντος σε ένα ενιαίο, αγγλόφωνο περιβάλλον” δηλώνει ο CEO της PaloServices, Παναγιώτης Τσαντίλας. 

Οι βασικοί στόχοι του έργου PaloAnalytics οριοθετούνται στη συνέχεια:

  • Να φέρει σε συνεργασία ερευνητικές ομάδες που δραστηριοποιούνται σε θέματα εξόρυξης γνώσης από κείμενα από τον παγκόσμιο ιστό και τα κοινωνικά δίκτυα, μεμονωμένους ερευνητές με μεγάλη εμπειρία στα θέματα αυτά αλλά και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό αναπτύσσοντας ανταγωνιστικά προϊόντα στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.
  • Να ενισχύσει την έρευνα, την επιστημονική καινοτομία και την τεχνολογική ανάπτυξη θέτοντας νέες προκλήσεις κλιμάκωσης, πολυγλωσσικότητας, σημασιολογίας στις υπάρχουσες λύσεις.
  • Να συνδέσει την έρευνα με την αγορά και την παγκόσμια οικονομία.
  • Να εναρμονιστεί με την εθνική στρατηγική για την έρευνα και την καινοτομία, αναδεικνύοντας την έξυπνη εξειδίκευση της επιχειρηματικότητας σε εθνικό επίπεδο και δημιουργώντας ευκαιρίες επέκτασης σε διεθνές επίπεδο.

Δείτε περισσότερα σχετικά με την καινοτομία της PaloServices εδώ.

Δείτε τι έγραψαν για την παρουσία της Palo τα παρακάτω media:

https://www.palo.gr/shipping/poseidwnia-2022-premiera-sto-thesmo-me-periptero-o-sekee/29364701/

https://www.epixeiro.gr/article/352529

https://www.reporter.gr/Eidhseis/technologia/525157-SEKEE-Oi-ellhnikes-etaireies-technologias-dinoyn-to-parwn-sta-Poseidwnia

https://www.businessnews.gr/epixeiriseis/item/238698-sekee-oi-ellinikes-etaireies-texnologias-dinoun-to-paron-sta-poseidonia-2022